Selecteer een pagina

websitebouwer en meer

Ben je ZZP of MKB? Dan help ik je graag met het bouwen van je nieuwe website of met het vernieuwen van je bestaande website. Daarnaast kan ik foto’s en video’s voor je bewerken en ten behoeve van je website of social media en ik ontwerp graag folders en visitekaartjes. Als je hulp nodig hebt bij het maken van websiteteksten, teksten voor social media, nieuwsbrief of je folder, dan kan dat ook. Verder kruip ik af en toe nog graag in mijn ‘oude rol’ en kan ik je ondersteuning bieden bij de organisatie van een event en/of op de dag zelf te helpen als gastvrouw.

WEBSITES

Ik maak je nieuwe of verander je huidige website. Kies voor een one pager of een website met meer pagina’s. Ook kleine aanpassingen naar aanleiding van een gratis website check of analyse doe ik graag!

BEELDBEWERKING

Foto’s en korte video’s bewerken t.b.v. je website, nieuwsbrief of social media. Vaak zijn er bepaalde afmetingen, kleurstellingen of andere aanpassingen nodig en kan ik dit snel voor je doen.

copywriting

Ik kan je helpen bij het maken van websiteteksten, teksten voor social media, je nieuwsbrief of tekst voor in je folder. 

Hulp bij events

Natuurlijk kruip ik graag af en toe nog in mijn ‘oude rol’ en ondersteun ik je bij de organisatie van je event of kan ik op de dag zelf aanwezig zijn als gastvrouw.

FAQ

Wat moet ik zelf doen? Wat wordt er van mijn verwacht als klant?

Er zijn meer mogelijkheden: jij levert teksten, afbeeldingen, logo, kleuren, lettertype (oftewel je huisstijlhandboek, brand bible/guide) of ik kan je helpen met alle hiervoor genoemde dingen. Daarnaast zal ik je een aantal vragen stellen om het design zo persoonlijk mogelijk en zo goed mogelijk passend bij je onderneming te kunnen maken.

Kan ik in termijnen betalen?

Na akkoord van het voorstel, vraag ik een aanbetaling van 50% en bij oplevering betaal je de resterende 50%.

Wie doet de updates van de website?

Dit hangt af van het hostingpakket dat je hebt afgesloten bij je hostingpartij. Als de updates van de website (het thema en de plugins) in je pakket inbegrepen zijn, dan hoef je bij mij niets te regelen. Als dit niet in je pakket inbegrepen is, dan kan ik dit voor € 15,00 per maand voor je uit handen nemen. Ik voer dan wekelijks de updates uit en controleer maandelijks of je website nog goed werkt.

Hoelang duurt het maken van een website?

In ons eerste gesprek bespreken we wanneer jij de website graag online wilt hebben en of dit mogelijk is. Het hangt ook af van hoe groot de website wordt en hoe snel teksten en afbeeldingen aangeleverd kunnen worden en of er al een logo en huisstijl is. Als je bij die dingen hulp nodig hebt, dan doe ik dat graag, maar dit kost natuurlijk meer tijd.
Een one pager website kan soms in een paar dagen klaar zijn, maar een website met meer pagina’s kan een paar weken tot maanden duren. Het nadenken over het juiste design kost ook tijd, ik vind het belangrijk dat het design bij jou en je onderneming past en maak het graag persoonlijk.

Wat gebeurt met mijn website er als jou iets overkomt?

Je krijgt van mij de logins en alle gebruikte teksten en afbeeldingen. De licentie van het themaprogramma Divi voor WordPress dat ik gebruik is een levenslange licentie. De hosting heb je zelf geregeld, als mij iets overkomt, dan kun je overal bij en een andere webdesigner inschakelen om je te helpen.

werkwijze website maken

KENNISMAKING

Tijdens de kennismaking bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. We bespreken ook of je al een huisstijl hebt (logo, kleuren, lettertype) en of je zelf de afbeeldingen en teksten aanlevert.
Ook wil ik graag meer weten van je onderneming, jou als persoon en wat je doel is. Zo kan ik een persoonlijk design voor je maken.

VOORSTEL

Daarna maak ik een vrijblijvend voorstel en verwerk alles daarin wat we hebben besproken. Het tarief is afhankelijk van meerdere factoren, o.a. het aantal pagina’s, of de huisstijl al bekend is, of je zelf afbeeldingen en teksten aanlevert, koppelingen, functies en wat je allemaal op de website wilt plaatsen.

WEBSITE BOUWEN

Zodra je akkoord bent met het voorstel en zodra ik alles binnen heb wat ik nodig heb om een website te maken (huisstijl, teksten en afbeeldingen), begin ik met bouwen. Afhankelijk van het aantal pagina’s en overige functies, kan dat ongeveer 2 weken tot 3 maanden duren.

ONLINE!

Je website is online! Ik hanteer een periode van 2 maanden om (op redelijke manier) wijziginen aan te brengen. Voor extra pagina’s geldt bijvoorbeeld een meerprijs. Daarna kun je bij mij ook een onderhoudsabonnement nemen, daarover informeer ik je in het voorstel.