Selecteer een pagina

beeldbewerking, teksten schrijven en hulp bij je event

Als je ZZP of MKB bent, help ik je graag met je nieuwe website of met het vernieuwen of aanpassen van je bestaande website. Neem contact met me op om te bespreken wat ik voor je kan betekenen, dan maak ik een vrijblijvend voorstel.

tarieven

Het tarief voor het bewerken van foto’s en afbeeldingen, teksten schrijven en hulp bij de organisatie van je event of het aanwezig zijn als gastvrouw op je event is op basis van een uurtarief of een vooraf afgesproken vast tarief.

Dit is onder andere afhankelijk van:

  • Om hoeveel tekst, foto’s of afbeeldingen gaat het
  • Zijn de teksten en afbeeldingen voor je website, dan neem ik het mee in het voorstel voor je website
  • Hoe groot is het event dat je organiseert en wat zijn precies de werkzaamheden

werkwijze

KENNISMAKING

Tijdens de kennismaking bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Gaat het om teksten, dan wil ik graag meer van jou en je onderneming weten, om alles zo goed mogelijk te kunnen verwoorden. Voor een event is het uiteraard van belang zoveel mogelijk details te bespreken.

VOORSTEL

Daarna maak ik een vrijblijvend voorstel en verwerk alles daarin wat we hebben besproken. Het tarief is afhankelijk van meerdere factoren, o.a. het aantal en soort afbeeldingen, hoeveelheid tekst, soort en grootte van het event.

WORK IN PROGRESS

Zodra je akkoord bent met het voorstel en zodra ik alle noodzakelijke informatie van je heb ontvangen, ga ik voor je aan de slag. Afhankelijk van het soort werk kan het binnen 1 of meerdere weken worden opgeleverd. Indien nodig, houden we tussentijds uiteraard contact.

READY!

Jouw verbinding naar de buitenwereld is weer verbeterd! Je afbeeldingen en/of teksten worden toegestuurd of je event is geslaagd. Indien nodig, pas ik (op redelijke wijze) afbeeldingen en teksten aan, totdat alles naar wens is.